Kinderen van kindcentrum De Rakkers openen nieuw speelplein

Op woensdag 5 juni hebben de kinderen van kindcentrum De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs met veel plezier het nieuwe speelplein in de Vliegeniersbuurt geopend. Het speelplein heeft als thema ‘vliegen’ en is gemaakt om de fantasie van de kinderen te stimuleren. De hele week staat De Rakkers in het thema van Op Reis. De kinderen van de baby-, dreumes-, peuter- en peuterplus-groepen leren over andere landen, reizen én vliegen, wat perfect past bij het nieuwe speelplein.

De opening was een groot feest. De kinderen van de peutergroep mochten, samen met leidsters Monique Vermoen en Suus van Slochteren, de ballonnenslinger rond het houten speelvliegtuig doorknippen. Alle kinderen konden kleurrijke ballonfiguren laten maken. Annelieke van Daalen, directeur van De Rakkers: “Het is echt een opfleuring van de buurt. De kinderen konden niet wachten om het houten vliegtuig in te springen en hun fantasie de vrije loop te laten.”

Het team van De Rakkers wil graag de medewerkers van de gemeente Zwijndrecht bedanken voor de fijne samenwerking en het harde werken. De steun en hulp zijn heel belangrijk geweest in het realiseren van dit mooie plein, dat bewijst maar weer dat samenwerking zorgt voor een mooiere buurt. Het plein is namelijk niet alleen een aanwinst voor de kinderen van De Rakkers, maar voor alle kinderen van de Vliegeniersbuurt.

Plein rakkers 11062024 Plein rakkers 11062024